Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι διανύει η Αθηνά Οικονομάκου καθώς πριν από δύο σχεδόν μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα, η ηθοποιός έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές στο νησί που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος ώστε η οικογένεια να είναι μαζί.

Αν και full-time  μαμά, η Αθηνά Οικονομάκου ξεκλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τη θάλασσα που λατρεύει.

Έτσι, μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα στα οποία φαίνεται να κάνει sup στα καταγάλανα νερά στην παραλία Άγιος Σώστης της Μυκόνου. Αυτό όμως που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι το εντυπωσιακό κορμί της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας και του βίντεο που ανέβασε αναφέρει ότι κάνει γυμναστική έπειτα από πολύ καιρό και αυτό την κάνει πάρα πολύ ευτυχισμένη.

Αθηνά Οικονομάκου sup

Δείτε την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου για τα ονόματα των παιδιών της

“Το όνομα Ηλέκτρα το επιλέξαμε λόγω της μητέρας του συζύγου μου. Όσο για το Σιέννα, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, πριν μάθουμε ότι είναι αγόρι, ήμαστε διακοπές με τον Φίλιππο και αρχίσαμε να ψάχνουμε ονόματα” περιγράφει.

“Καταλήξαμε λοιπόν στο Μάξιμος για αγόρι και στο Σιέννα για κορίτσι. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, τον ονομάσαμε Μάξιμο-Σπύρο και, τώρα με το κοριτσάκι, δεν το συζητήσαμε καν” είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

“Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να της δώσουμε οπωσδήποτε ένα όνομα που να γιορτάζει. Ελπίζω να αρέσει και σε εκείνη” πρόσθεσε η ηθοποιός.

Έχεις κατορθώσει να χάσεις αρκετά κιλά από την εγκυμοσύνη σου.

Φεύγουν τα κιλά! Νομίζω πως οφείλεται απο­κλειστικά στο μεταβολισμό. Δύο εβδομάδες με­τά, και να μην έχω κοιλιά; Δεν γυμνάζομαι, ενώ ούτε διατροφή προλαβαίνω να κάνω και δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

Μπορεί να φαί­νεται παράξενο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους η απώλεια κιλών συμβαίνει εύκολα. Φυσικά και έχω κυτταρίτιδα, κατακράτηση και χαλάρωση, αλλά τα κιλά φεύγουν μέρα με τη μέρα. Βέβαια, δεν τρώω όπως στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κατά την οποία κατανάλωνα τις τριπλάσιες ποσότητες.

Στην πρώτη εγκυμοσύ­νη μου πήρα 25 κιλά, ενώ στη δεύτερη περίπου 18, αλλά ήμουν λιγότερο πρησμένη.

Η επαναφορά της σιλουέτας σου είναι κάτι που σε απασχολεί η δεν το πολυσκέφτεσαι;

Δεν έχω καθόλου στο νου μου να προσέξω τη σιλουέτα μου ή, όσο ήμουν έγκυος, να τη δια­τηρήσω. Τρώω όσο νιώθω. Με απασχολεί μό­νο αν το σώμα μου έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν. Κάποιες μέρες σκέφτομαι «μή­πως πρέπει να αρχίσω γυμναστική;». Δεν αγ­χώνομαι ωστόσο. Και μόνο που το σώμα μου έχει επανέλθει σε αυτόν το βαθμό, θα ήμουν αχάριστη αν είχα παράπονο.

Η μητέρα σου είναι εκείνη που σε βοηθά τώρα;

Ναι, με βοηθά πολύ. Σε αυτή την εγκυμοσύνη και τη γέννα είχα πει εξαρχής πως θα έχω κο­ντά μου τη μανούλα μου καθώς στην πρώτη ήθελα να είμαι μόνη μου με το μωρό για να αποδείξω ότι είμαι ικανή. Πλέον δεν έχω την ανάγκη να αποδείξω κάτι σε κάποιον και νιώ­θω πολύ δυνατή μαζί με τη μητέρα μου.

Πιστεύεις ότι η απόκτηση παιδιών έχει δυνα­μώσει τη σχέση σας με τον Φίλιππο;

Φυσικά! Πρώτα απ’ όλα, έχει δυναμώσει εμέ­να ως άνθρωπο. Άλλες οι ευθύνες, άλλος ο τρό­πος ζωής και άλλη η σκέψη, όλα είναι πολύ διαφορετικά μετά τη γέννηση δύο παιδιών. Με έχει βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη μου και αξιολογώ αλ­λιώς τις καταστάσεις.

Όλα αυτά ισχύουν και για τη σχέση μου με τον Φίλιππο. Προβλήμα­τα και άγχη υπάρχουν, αλλά το δέσιμο που αποκτά ένα ζευγάρι μετά την έλευση των παι­διών είναι διαφορετικό.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr