Η Αθηνά Ωνάση, η 36χρονη απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση, που απασχολεί από παιδί τα διεθνή μέσα, παρά το γεγονός ότι κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Δεν είναι μόνο το παρελθόν της οικογένειάς της που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά και η δική της ζωή, ωστόσο, μετά το διαζύγιο από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, το 2016, οι δημόσιες εμφανίσεις της έγιναν ακόμη πιο σπάνιες.

Η Αθηνά Ωνάση σε μία σπάνια εμφάνισή της στο Μονακό

Το okmag.gr την “τσάκωσε” πρόσφατα σε κοσμικό event στο Μονακό. Η χρυσή κληρονόμος πόζαρε, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα δίπλα στον Γιώργο Ψιψίκα και τη σύζυγό του Γιάννα Νταρίλη, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη και η συνάντηση μαζί της αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Ελληνίδα κληρονόμος στη δημόσια εμφάνιση που έκανε ήταν ιδιαίτερα ευγενική με όλους όσους την προσέγγισαν, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί προβλημάτων υγείας

Μπορεί πρόσφατα δημοσιεύματα να τη θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο, η εν λόγω εμφάνισή της τα διαψεύδει.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά της, προσπαθώντας να διαχειριστεί τη ζωή της και την τεράστια περιουσία που έχει από την οικογένειά της. Από τη ζωή της δεν λείπει φυσικά η μεγάλη της αγάπη για τα άλογα.

Αθηνά Ωνάση κοσμική εμφάνιση

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr