«Να σεβαστούν όλοι το τεκμήριο της αθωότητας μου» λέει μέσω των συνηγόρων του ο Βασίλης Γκουρούσης, ο φερόμενος ως δράστης για την κλοπή τεσσάρων διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Με μια λακωνική δήλωση ο Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, συνήγοροι του 58χρονου συζύγου της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη υπογράμμιζουν πως ο εντολέας τους αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ιδίου και της οικογένειας του.

Συγκεκριμένα αναφέρουν τα εξής: «Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου στον οποίο ασκήθηκε σήμερα 23/03/2021 Ποινική Δίωξη για την κλοπή των θυριδών στην τράπεζα Alpha Bank, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, αφού λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και επισκεφθήκαμε τον εντολέα μας, δηλώνουμε τα κάτωθι:

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ιδίου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση. Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο Θεσμό, την Δικαιοσύνη».

Νωρίτερα μιλώντας σε δημοσιογράφους η γνωστή τηλεπερσόνα Τέτα Καμπουρέλη υπογράμμιζε πως προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση αλλά και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της που βιώνουν δύσκολες στιγμές: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Δεν έχουμε δει την δικογραφία».

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr