Ο Alex Rodriguez είναι και πάλι μόνος. Μπορεί η πρώην του Jennifer Lopez μετά τον χωρισμό να επανασυνδέθηκε με τον έρωτα της ζωής της, Ben Affleck, αλλά αυτός δείχνει να περνά άλλη μία ερωτική περιπέτεια.

Όπως αναφέρουν πηγές του Page Six, ο Rodriguez χώρισε από την Kathryne “Kat” Padgett αν και οι δυο τους έχουν ακόμη φιλική σχέση. “Είναι καλοί φίλοι, απλώς είναι και οι δύο μόνοι. Χώρισαν, αλλά είναι πολύ κοντά. Όλα είναι καλά” είπε η πηγή στο Page Six.

Μια άλλη πηγή σημειώνει ότι μετά τον χωρισμό, “ο Alex διασκεδάζει και περνά χρόνο με την οικογένειά του“. Το Σάββατο είχε πάει σε αγώνα ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι με μία από τις κόρες του.

Ο A-Rod, επίσης, υπαινίχθηκε ότι είναι πλέον single αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία σε insta story, όπου έτρωγε μπροστά στην τηλεόραση γράφοντας στη λεζάντα “δείπνο για έναν… αγώνας Yankees”.

Πηγή είπε ότι η Padgett ήταν “αισθητά απούσα” από τις υποχρεώσεις του A-Rod τον τελευταίο καιρό, με έναν “κατάσκοπο” να λέει, “πήραν χωριστούς δρόμους, αλλά παραμένουν υπέροχοι φίλοι. Επικεντρώνεται στην οικογένειά του και στις επιχειρήσεις του”.

Ο Rodriguez και η Padgett εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Ιανουάριο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου των Green Bay Packers και αμέσως μετά παρακολούθησαν μαζί τους Minnesota Timberwolves, την ομάδα του NBA στην οποία ο A-Rod είναι συνιδιοκτήτης.

instyle.gr

Πηγή: newsone.gr