Η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα φέρει (ακόμη) περισσότερα ριάλιτι, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να έχει φτάσει στο ζενίθ.

Από τη συνθήκη αυτή έχει επηρεαστεί φυσικά και το «The Voice», οι προετοιμασίες για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους υπεύθυνους να επεξεργάζονται πολλές αλλαγές.

Δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις εμφανίζεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός, μάλιστα, έχει απογοητευτεί τόσο, ώστε να απαιτεί το «πάγωμα» του ριάλιτι.

Τι έχει συμβεί

Μια από τις αλλαγές που προετοιμάζει ο ΣΚΑΙ αφορά τους κριτές. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν τέσσερις στον αριθμό αλλά τα πρόσωπα δεν θα είναι τα ίδια. Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

Η καρέκλα που άδειασε ήταν της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά από δυο σεζόν συμμετοχής της στο σόου. Στην θέση της είχαμε την ένταξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην ομάδα των coaches μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Ο ΣΚΑΙ έχει μεγάλους στόχους από το σόου, και έχει επενδύσει αρκετά.

Μέχρι τώρα υπάρχει μεγάλη στασιμότητα, και ακόμα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αυτός είναι και ο λόγος για την μεγάλη ένταση μεταξύ του καναλιού, και της Acun Media του γνωστού Ατζούν από το survivor και με το μαγειρικό ριάλιτι που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα Top Chef.

Η δικαιολογία είναι ότι η Acun Media δεν έχει μείνει ευχαριστημένη από τις συμμετοχές που έχουν μέχρι τώρα, και το επίπεδο το θεωρεί πολύ χαμηλό. Αποφάσισε λοιπόν να στραφεί σε παλιούς συμμετέχοντες.

Έχουν πέσει τα τηλέφωνα σε παλιούς συμμετέχοντες που ναι μεν είχαν καταφέρει να περάσουν από την δοκιμασία των blind auditions, αλλά στην συνέχεια κόπηκαν στις επόμενες φάσεις, και δεν πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για το LIVE.

Αν υπάρχει θετική κατάληξη, τότε σε λίγο διάστημα μπορεί να πάνε για τα γυρίσματα. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και η αναβολή.

in.gr

Πηγή: newsone.gr