Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η ηθοποιός διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης και ήδη έχει αποκαλυφθεί ότι το φύλο του μωρού που περιμένει είναι αγόρι.

Όπως έχει υπογραμμίσει η ηθοποιός για τον σεφ και κριτή του MasterChef «το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο, προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον – και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει μια ισορροπία».

Η πρώτη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου με φουσκωμένη κοιλιά

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της 24χρονης ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλιά, από την τελευταία παράσταση που έδωσε στο θέατρο, πριν από μερικές μέρες.

Χρύσα Μιχαλοπούλου φουσκωμένη κοιλιά

Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και αξίζει να σημειωθεί πως είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη, καθώς η ηθοποιός πρόκειται να γεννήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Από την αρχή της σχέσης, το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά του, ωστόσο, δεν κρύβονται και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί.

Η γνωριμία τους έγινε μέσα από τα social media, όπου είναι και οι δυο ιδιαίτερα ενεργοί, ενώ η σχέση τους μετράει περίπου δύο χρόνια.

Μεγάλη διαφορά ηλικίας έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ, που η μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται με τίποτα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι 40 ετών, αφού γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982 και η Χρύσα Μιχαλοπούλου να είναι 24 ετών.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr