Η Avril Lavigne και ο Mod Sun χώρισαν και δεν είναι πλέον αρραβωνιασμένοι.

Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε τον χωρισμό με δήλωσή του στο Page Six. Ωστόσο, ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν έκπληξη -και μάλιστα δυσάρεστη- για τον 35χρονο Mod Sun.

Ήταν μαζί και αρραβωνιασμένοι πριν από τρεις ημέρες, όταν έφυγε για περιοδεία. Οπότε αν έχει αλλάξει κάτι αυτό είναι καινούργιο γι’ αυτόν” δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο ίδιο έντυπο. Αν και αιφνιδιάστηκε ο καλλιτέχνης, που είναι σε περιοδεία, δεν σχεδιάζει να επιβραδύνει τους ρυθμούς του όσον αφορά στη δουλειά. “Η συναυλία θα γίνει κανονικά και απόψε και αύριο και για το υπόλοιπο της περιοδείας” τόνισε ο εκπρόσωπός του.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε προβλήματα τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να χωρίσουν αλλά και να τα ξαναβρούν μερικές φορές, προτού τελικά θέσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα με το TMZ, η απιστία δεν ήταν η αιτία του χωρισμού.

Η 38χρονη Lavigne και ο Mod Sun φαίνεται να διατηρούν τη φιλική τους σχέσης, αφού εξακολουθούν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media.

Η είδηση έρχεται λίγες μόλις ημέρες αφού η Lavigne εθεάθη παρέα με τον ράπερ Tyga στο Nobu στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο. Σε φωτογραφίες των παπαράτσι, η τραγουδίστρια εθεάθη να αγκαλιάζει τον ράπερ, γεγονός που προκάλεσε εικασίες για την κατάσταση της σχέσης της με τον Mod Sun.

Πηγές είπαν στο TMZ ότι η Lavigne και ο Tyga έκαναν παρέα τελευταία, αλλά δεν ήταν σαφές αν έβγαιναν μαζί.

Η χρονική στιγμή που η Lavigne αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα από τη σχέση της με τον Mod Sun είναι άγνωστη. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι τον Μάρτιο του 2022 αφού έβγαιναν για περισσότερο από έναν χρόνο.

Πηγή: newsone.gr