Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Μπαμπά, είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να βγω» – Το τηλεφώνημα επιβάτη...

«Μπαμπά, είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να βγω» – Το τηλεφώνημα επιβάτη που διασώθηκε

22
0

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές ανθρώπων που επέζησαν από την τραγωδία των Τεμπών.

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο πατέρας του Αντώνη Κατεχάκη, ο οποίος περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που ενημερώθηκε από τον γιο του για το τρομακτικό δυστύχημα που βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

«Η δικιά μου περίπτωση θυμίζει λίγο αρχαία ελληνική τραγωδία. Λίγο πριν τις 23:30 χτύπησε το τηλέφωνό μου, όπου στην άλλη γραμμή ήταν ο γιος μου και μου είπε με πολύ ήρεμο τόνο «μπαμπά, έχουμε χτυπήσει, υπάρχουν παντού φλόγες. Είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να βγω». Βίωνα εκείνη την ώρα τη μάχη που έδινε ο γιος μου για να κρατηθεί στη ζωή…», είπε ο Γιώργος Κατεχάκης.

Ο γιος του βρισκόταν στο βαγόνι 2, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες.

«Όταν κατάφερε να βγει από το τρένο πάλι με πήρε τηλέφωνο από άγνωστο νούμερο, γιατί το δικό του χάθηκε στη σύγκρουση. Μου είπε ότι κατάφερε να βγει, ότι ήταν ελαφρά τραυματισμένος. Προχωρούσαν στο σκοτάδι, άκουγαν ανθρώπους να τους φωνάζουν βοήθεια».

Ο πατέρας του Αντώνη δήλωσε στο MEGA πως όσα είδε ο γιος του εκείνη τη φρικτή νύχτα έχουν χαραχτεί για πάντα μέσα του.

«Ο Αντώνης είναι παιδί χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με εσωτερική δύναμη. Δεν πολυσυζητάμε το θέμα. Ξέρω ότι είδε πολλά, βίωσε πολλά και πάνω απ’ όλα το να προσπαθείς να βγεις από ένα βαγόνι φλεγόμενο και να είσαι εγκλωβισμένος, σου αφήνει τραύματα», δήλωσε.

real.gr

Πηγή: newsone.gr