Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια»: Aστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο στο αεροδρόμιο των Χανίων

«Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια»: Aστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο στο αεροδρόμιο των Χανίων

46
0

Έναν εφιάλτη έζησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ένας 18χρονος δόκιμος αστυφύλακας που υπηρετεί στο αεροδρόμιο Χανίων.

Ήταν 5.30 τα ξημερώματα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη, όταν ο 18χρονος κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο για να αναλάβει υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ο 18χρονος επιχείρησε να στρίψει έξω από τον χώρο του αεροδρομίου, προκειμένου να σταθμεύσει το όχημά του σε ιδιωτικό πάρκινγκ, όταν παρασύρθηκε από νερά της βροχής σε παρακείμενο χείμαρρο που εκείνη τη στιγμή είχε δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο δόκιμος αστυφύλακας είχε χάσει εντελώς τον έλεγχο του οχήματος και παρασυρόταν μέσα στο αυτοκίνητό του από τον ορμητικό χείμαρρο με τα λασπόνερα να έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι τον λαιμό του. Πανικοβλημένος ο 18χρονος και χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να σωθεί από τη μανία των ορμητικών νερών, πρόλαβε μόνο να πάρει στο τηλέφωνο τον πατέρα του λέγοντάς του: «Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια»!

«Ήταν τέτοιος ο θόρυβος και η επικοινωνία που δεν μπορούσα να καταλάβω πού είναι. Τα νερά είχαν φτάσει σχεδόν μέχρι το λαιμό του παιδιού μου», είπε ο πατέρας του.

Το αυτοκίνητο του 18χρονου παρασύρθηκε 300 μέτρα μακριά με μια σιδερένια γέφυρα να βάζει τέλος στην ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος. Ο ίδιος κατάφερε να ανέβει πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου περιμένοντας σε βοήθεια.

Πηγή: newsone.gr