Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Μπάμπης Στόκας. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους Πυξ Λαξ, στα ναρκωτικά και στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά που τελικά δεν ευδοκίμησε.

«Πήγαμε ένα τραγούδι, το «Πεθαίνω ξανά» σε δέκα εταιρίες και ήθελαν και οι δέκα να κάνουμε CD», είπε για το πώς ξεκίνησαν οι Πυξ Λαξ και σημείωσε ότι υπέγραψαν τελικά στην EMI λόγω του Μάνου Ξυδούς, αλλά η επιτυχία ήρθε 5 χρόνια μετά, κατά διάρκεια των οποίων η εταιρία ήθελε να τους διώξει.

«Τα ναρκωτικά σε κάνουν χαζό και εγώ δεν θέλω να γίνομαι χαζός», δήλωσε ο Μπάμπης Στόκας μιλώντας για τη χρήση ναρκωτικών.

«Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε»

Μιλώντας για τις συνεργασίες του, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και στο παράπονο που έχει από αυτόν.

«Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά, παίξαμε μαζί δυο μέρες. Εγώ έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει αυτό, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο κτλ. Έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Δε βγήκε αλλά δε με πειράζει αυτό, πειράζει το μετά. Ενώ χαλάει η συνεργασία ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε».

«Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε αλλά περίμενα ότι όταν μιλάγαμε και λέγαμε ότι η συνεργασία χαλάει να είναι εκεί ο Σάκης. Το αυτονόητο. Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δε με πείραξε τίποτα άλλο. Δεν έχω πρόβλημα όμως πια και δε κρατάω καμία κακία. Απλώς εγώ δε θα το έκανα και νομίζω ότι και εκείνον αν τον ρωτήσεις τώρα θα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος τότε», κατέληξε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr