Η Μπέλα Χαντίντ δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Αλλά είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες της σε φανερά άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η 25χρονη που έχει 47 εκατομμύρια followers θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να πει σε όποιον ταλαιπωρείται από αντίστοιχα θέματα να μην νιώθει μόνος.

Το μοντέλο έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι έχει περάσει σοβαρή κατάθλιψη και μεγάλο άγχος ως έφηβη αλλά τώρα ένα βίντεο του Γουίλ Σμιθ την έκανα να μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ίδια μοιράστηκε ένα κλιπάκι από το βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει.

«Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια.

«Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του».  Στην ανάρτησή της, μοιράστηκε κάποιες συμβουλές με τους followers λέγοντας πως «υπάρχει πάντα φως στην άκρη του τούνελ και το ρόλερκοστερ πάντα θα σταματά σε κάποιο σημείο».

in.gr

Πηγή: newsone.gr