Μια απίστευτη δημόσια καταγγελία έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μπέσσυ Μάλφα, για μια δυσάρεστη και επικίνδυνη εμπειρία που έζησε σε παράδρομο της Συγγρού.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου, του οποίου οι κάτοχοι με άσχημο τρόπο την πίεζαν όπως περιγράφει να περάσει stop σε παράδρομο της Συγγρού με κίνδυνο να συγκρουστεί με επερχόμενο λεωφορείο. Όπως αναφέρει τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός της φώναζαν, την μούτζωναν και την έβριζαν.

«Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει» νόμιζε «αυτός και η Κυρία του, ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουτζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία, κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της, εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους.

Το 2021 έτσι απλά αναφέρω την χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω, κάτι με φεουδάρχες να το πω, ότι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπούλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεια! Πολιτισμός!» γράφει στην ανάρτησή της η Μπέσσυ Μάλφα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μπέσσυ Μάλφα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Πηγή: newsone.gr