Στο στόχαστρο τίθεται άλλη μια φορά ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, για τη χρονική στιγμή που επέλεξε να πάει οικογενειακές διακοπές.

Ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στην ηλιόλουστη Μαρμπέγια στην Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας για διακοπές με την έγκυο σύζυγό του Κάρι και τον γιο τους, ενώ η χώρα έχει να αντιμετωπίσει ήδη αρκετά προβλήματα.

Μπόρις Τζόνσον διακοπές

Ο Τζόνσον διαμένει σε πολυτελή έπαυλη σε ορεινό χωριό που βρίσκεται μεταξύ της Μαρμπέγια, της Εστεπόνα και της Ρόντα, επτά χιλιόμετρα από την ακτή, ενώ η διαμονή κοστίζει 25.000 λίρες την εβδομάδα. Η συγκεκριμένη έπαυλη ανήκει σε έναν από τους υπουργούς του και στενό φίλο της συζύγου του, Ζακ Γκόλντσμιθ.

Τα ισπανικά Μέσα μετέδωσαν ότι ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του μένουν στους λόφους της Μαρμπέγια, στο σπίτι του πολιτικού των Τόρις. Αρκετοί άνδρες ασφαλείας και αστυνομικοί βρίσκονται στην έκταση από χθες, αφού η Daily Mail και άλλες εφημερίδες αποκάλυψαν τα σχετικά με την απόδραση του πρωθυπουργού της Βρετανίας.

Μπόρις Τζόνσον διακοπές

Αυτό είναι το πρώτο ταξίδι εκτός της χώρας για τον Τζόνσον από πέρυσι που ξέσπασε η πανδημία, αλλά αναμένεται να στοχοποιηθεί από τους επικριτές του που θα επισημάνουν ότι ο πρωθυπουργός έφυγε από τη χώρα στο μέσο της κρίσης με την έλλειψη καυσίμων και με τις οικογένειες να τίθενται αντιμέτωπες με έναν “χειμώνα δυσαρέσκειας, την αύξηση των τιμών της ενέργειας και την έλλειψη αποθεμάτων.

Μπόρις Τζόνσον οικογένεια

Ωστόσο, εκφράζεται και η άποψη ότι ο Τζόνσον θα χρησιμοποιήσει τον χρόνο στο πολυτελές θέρετρο για να γεμίσει μπαταρίες. Οι ντόπιοι στο γραφικό ορεινό ισπανικό χωριό είπαν πως η επίσκεψη του Βρετανού πρωθυπουργού έχει γίνει θέμα συζήτησης ανάμεσά τους.

Η έπαυλη, γνωστή ως Τόρε Τραμόνες, διαθέτει το δικό της ελικοδρόμιο ώστε να διασφαλίσει στους διάσημους φιλοξενουμένους ότι θα φθάσουν και θα αναχωρήσουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Η κεντρική οικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει στα δωμάτιά της έως 13 άτομα.  Περιλαμβάνει ακόμη διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτική είσοδο.

Μπόρις Τζόνσον διακοπές

Στην έκταση υπάρχει μικρότερη βίλα όπου μπορούν να κοιμηθούν έως 10 άτομα και περιλαμβάνει πέντε σουίτες που μπορούν να νοικιαστούν ξεχωριστά.

Μπόρις Τζόνσον διακοπές

Φημολογείται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μείνει στη συγκεκριμένη έκταση, μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο. Εκεί έκανε μήνα του μέλιτος το 1995 ο πρωθυπουργός του Πακιστάν και πρώην επαγγελματίας παίκτης του κρίκετ Ιμράν Καν την τώρα πρώην σύζυγό του και αδελφή του Ζακ Γκόλντσμιθ, Τζεμίμα.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr