Νέες τόπλες φωτογραφίες της δημοσίευσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον λογαριασμό της στο Instagram, χρησιμοποιώντας μάλιστα αυτήν την ευκαιρία για να διαβεβαιώσει τους φαν της ότι δεν έκανε αυξητική επέμβαση στο στήθος της, ούτε είναι έγκυος.

Όπως επισημαίνει στη λεζάντα της ανάρτησής της η 39χρονη, ο λόγος που το στήθος της εμφανίζεται ιδιαίτερα πλούσιο στις φωτογραφίες που πόσταρε είναι απλός: πρόκειται για επιπλέον κιλά που έχει πάρει επειδή τελευταία τρώει πολύ.

Στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μοιράστηκε πριν από μερικές ώρες με τους  followers της στο Instagram, η ξανθιά τραγουδίστρια φοράει το κάτω μέρος ενός λευκού μπικίνι και κόκκινες μπότες. Το στήθος της είναι γυμνό και το καλύπτει με τα χέρια της, ενώ σε μερικές πόζες χρησιμοποιεί και ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο.

«Γεννήθηκα γυμνή και πιστεύω ειλικρινά ότι σήκωνα το βάρος τους κόσμου στους ώμους μου, κάτι που με έκανε να έχω αυτήν την εικόνα για τον εαυτό μου. Ήθελα να δω τον εαυτό μου πιο ελαφρύ… γυμνό… όπως ήμουν όταν γεννήθηκα. Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες – είναι τρελό πώς λειτουργεί η ψυχολογία – βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή του μορφή. Είναι σαν μία απόδειξη ότι ο πόνος… τα δάκρυα και τα βάρη που σήκωνα δεν είναι ο πραγματικός εαυτός μου», επισημαίνει η ποπ σταρ. 

Δείτε την δημοσίευση

in.gr

Πηγή: newsone.gr