Τα κατάφερε τελικά η Μπίτνεϊ Σπίαρς. Η διάσημη τραγουδίστρια μετά από 13 χρόνια «κηδεμονίας» από τον πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς, είναι πια ελεύθερη να κάνει ότι θέλει. Όλα ξεκίνησαν στο απόγειο της καριέρας της, όταν η Μπρίτνεϊ λόγω άγχους και άλλων γεγονότων που συνέβησαν κρίθηκε μη ικανή να διαχειριστεί την περιουσία και την καθημερινότητά της. Έτσι, ο πατέρας της ανέλαβε την κηδεμονία της και το δικαίωμα να έχει λόγο σε κάθε της κίνηση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη όμως, δεν έβρισκε σύμφωνη την pop star που έχει περάσει σίγουρα πολλά.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, ούσα πιο ώριμη και κατασταλαγμένη, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ξεκινήσει δυναμικά μια δικαστική διαμάχη –που έγινε φυσικά δημόσια- με τον πατέρα της. Πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε ξεσπάσει σε ακρόαση του δικαστηρίου, αναφέροντας πως θέλει να ελευθερωθεί και να ορίζει πια η ίδια τη ζωή της. Αποκάλυψε πως θέλει να την αφήσουν ήσυχη και να ορίσει τον εαυτό της, να αποφασίσει αν θέλει να κάνει παιδιά, αλλά και αν θα συνεχίσει την καριέρα της. Η ίδια μάλιστα σε ένα ξέσπασμά της αποκάλυψε πως αν δεν σταματήσει η κατάσταση «κηδεμονίας» της, δεν θα ξανατραγουδήσει.

Σε αυτήν την προσπάθειά της είχε φυσικά στο πλευρό της τους φανς που ξεκίνησαν εκστρατεία με το #freeBritney, αλλά και τη μητέρα της που ζήτησε στο δικαστήριο να επιτραπεί στην  κόρη της να έχει τον δικηγόρο που θέλει για την εκπροσώπησή της.

Την εκπροσώπησή της ποπ σταρ ανέλαβε τελικά ο διακεκριμένος νομικός και πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, που ήταν εξ’ αρχής αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στην «κηδεμονία» της Μπρίτνεϊ.

Τα νέα στοιχεία και η απόφαση του πατέρα της

Σύμφωνα με το TMZ, λοιπόν, η Μπρίτνεϊ φαίνεται να δικαιώνεται και να απαλλάσσεται τελικά από την «κηδεμονία» μιας και ο πατέρας της κάνει ένα βήμα πίσω και υποχωρεί από αυτήν.

Ο δικηγόρος του Τζέιμς Σπίαρς ανέφερε ότι «δεν υπάρχει κάποια σαφής ένδειξη ότι ο κύριος Σπίαρς θα πρέπει να απομακρυνθεί από την κηδεμονία της κόρης του. Παρόλο που ο ίδιος έχει γίνει αδικαιολόγητα στόχος επιθέσεων, δεν πιστεύει πως μια δημόσια διαμάχη μαζί της θα την ωφελήσει. Έτσι αποφάσισε να απομακρυνθεί οικειοθελώς από την κηδεμονία της και να συνεργαστεί με το Δικαστήριο και τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, ώστε να προχωρήσουν σε μια ομαλή μετάβαση σε μια νέα συνθήκη».

Τέλος, ο δικηγόρος του κυρίου Σπίαρς ανέφερε πως η Μπρίτνεϊ δεν βρέθηκε αδικαιολόγητα υπό την «κηδεμονία» του πατέρα της, καθώς 13 χρόνια πριν η ίδια «είχε σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές και δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση με τη διασημότητα και τις υποχρεώσεις που είχε».

Πηγή: Okmag.gr

Πηγή: newsone.gr