Χαλασμός στον αέρα της Κουτσελίνη, χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι, με την παρέμβαση που έκανε ο δικηγόρος κατηγορουμένων σε υπόθεση που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Star.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς ζήτησε να μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υπογράμμισε «όταν θα τελειώσει αυτή η δίκη, ελπίζω να έχετε την ευθιξία, όχι να ζητήσετε συγγνώμη, δεν έχω τέτοια απαίτηση, είναι τραβηγμένη απαίτηση, αν μη τι άλλο να πείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αθώοι».

Χαλασμός στον αέρα της Κουτσελίνη με την αγενή παρέμβαση δικηγόρου

Επίσης, ο δικηγόρος επεσήμανε ότι αν γνώριζε πως έδινε συνέντευξη σε τέτοιου είδους εκπομπή, δεν θα έβγαινε, προσθέτοντας πως «τέτοιου είδους εκπομπές υποβιβάζουν την αισθητική».

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι της εκπομπή Πέτρος Κουσουλός και Δημήτρης Μαρέδης αντέδρασαν οργισμένα, σημειώνοντας ότι “τέτοιες δηλώσεις προσβάλλουν το δικαστικό λειτούργημα”.

Από την πλευρά της, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε «επειδή εγώ είμαι η παρουσιάστρια, ταπεινά σας συστήνομαι και θέλω να σας πως με το σθένος της ψυχής μου και της καρδιάς μου, μπορεί η δική μου διαδρομή να είναι πολύ ταπεινή, να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι, όμως έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που παρεμβαίνουν και σας ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις από το πάνελ συνεχίστηκαν.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr