Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε τηλεφωνικά ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, με τα όσα ισχυρίστηκε να φέρνουν εκτός εαυτού την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

«Για να υφίσταται βιασμός νομικά θα πρέπει να υπάρχουν δύο στοιχεία: την ιατροδικαστική εξέταση και εκτός από τη σωματική απειλή για την ακεραιότητά της θα πρέπει να έχει την απειλή της ζωής της να εξαναγαστεί να έρθει σε συνουσία με τον ιερέα. Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο, κανένα φωτογραφικό υλικό που να στοιχειοθετεί μία επαφή με τον ιερέα», είπε ο δικηγόρος αρχικά, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν ντοκουμέντα και αποδεικτικά μέσα για να αποδειχτεί το έγκλημα του βιασμού.

Ωστόσο, στην συνέχεια ο κ. Θεοδωρόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι καταγγελίες έγιναν…μόδα, με τους συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου και ειδικά τον Νίκο Συρίγο να ξεσπούν κατά του δικηγόρου στο άκουσμα των δηλέωσεών του.

«Καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας, μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες», ανέφερε ο δικηγόρος.

Τότε, ο Νίκος Συρίγος, έξαλλος άρχισε να φωνάζει: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό, σταματήστε κάποια στιγμή. Έλεος δηλαδή!».

Πηγή: newsone.gr