Η Χαρά Παππά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και από την σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

«Μετά το παιχνίδι η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη και πήρα απόσταση από πολλά κι από τους γονείς μου», έχει δηλώσει η Χαρά Παππά σε συνέντευξή της μιλώντας για τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί.

«Αφέθηκα στην σχέση μου με τον Μπουράκ να ζήσω τα συναισθήματά μου. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου. Ζούσα, όπως μου έβγαινε. Όταν του είπα ότι θα πάω στο GNTM, δεν με πίεσε. Μου είπε κάνε ότι σε κάνει ευτυχισμένη. Μετά το παιχνίδι η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη και πήρα απόσταση από πολλά κι από τους γονείς μου. Έχουμε καλές σχέσεις αλλά μέχρι ενός σημείου. Όταν ήρθε στην Ελλάδα ξανά για την ταινία, συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ. Δεν είναι κακό. Έχω να τον δω 1,5 χρόνο, ήταν 3,5 χρόνια στην ζωή μου, τον αγαπώ κι ήθελα να ξέρω ότι είναι καλά στην ζωή του. Χαίρομαι που είναι καλά».

Το μοντέλο αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της και θέλησε να ανεβάσει κατακόρυφα τη θερμοκρασία στο Instagram.

Έτσι δεν δίστασε να ποζάρει topless στην πισίνα με την ανάρτησή της να έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 21 χιλιάδες like.

Τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Χαρά Παππά έχει τραβήξει η Κέισι Μίζιου.

Οι δύο κοπέλες είναι πολύ καλές φίλες κάνουνε παρέα βγαίνουν μαζί συζητάνε στο τηλέφωνο πάνε και διακοπές.

Έτσι λοιπόν δεν μπορούσε να χαλάσει χατίρι στη φίλη της η οποία και την απαθανάτισε σε ένα όμορφο σετ φωτογραφιών.

Πηγή: newsone.gr