Ο λόγος που σκέφτεται να εγκαταλείψει τον καλλιτεχνικό χώρο, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ο χωρισμός και ο νέος έρωτας.

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» επέστρεψαν στο θεατρικό σανίδι «το έργο έχει αλλάξει αλλά κάνεις δεν το καταλαβαίνει. Είναι μια παράσταση συνόλου βλέπεις ηθοποιούς να ανθίζουν στην σκηνή. Επέλεξα αυτό το έργο γιατί άρχισα να το βλέπω στον ύπνο μου», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος για τη γνωστή ελληνική ταινία που μεταφέρεται στο θέατρο.

«Ετοιμάζω το επόμενο βήμα μου στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για το Δήμο Χαλανδρίου, ίσως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή», αποκάλυψε για τα μελλοντικά του σχέδια και την απόφαση του να ασχοληθεί περισσότερο με τα κοινά.

«Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», πρόσθεσε.

«Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα ίσως κάνω μια ταινία», ανέφερε.

«Η διαχείριση του #metοο ήταν καλή, οι καλλιτέχνες έσπασαν το «σπυρί». Έπρεπε να γίνει όλο αυτό δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από την σωματική βία. Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί εάν πλαίσιο νομού συμπεριφοράς για να ξέρουμε μέχρι που φτάνουν τα όρια όταν κάποιος σκηνοθετεί», τόνισε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της τέχνης.

Και συνέχισε «πρέπει να μπουν όρια στο επειδή είμαι ιδιότροπος σκηνοθέτης, τον άλλον τον τσακίζω. Μου έχει συμβεί από δυο διαφορετικούς σκηνοθέτες πρόταση ερωτικού περιεχομένου για να πάρω ρόλο. Όταν αισθάνεσαι ένα χέρι στο πόδι η μια ερώτηση τύπου « θες να κοιμηθούμε μαζί» είναι σοκαριστικό».

«Το πεφταστέρι» είναι τοποθετημένο την δεκαετία του 60 ένας μεγάλος αστέρας πέφτει και εάν νέο κορίτσι ανέρχεται. Με την προοπτική ότι μπορεί να αφήσω την τηλεόραση θέλουμε να κάνουμε κάτι ωραίο», δήλωσε για τη νέα κωμική σειρά εποχής στο MEGA με την υπογραφή του γνωστού συγγραφικού διδύμου Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.

«Χώρισα μετρά από 10 χρονιά σχέσης , έπρεπε να τελειώσει. Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα ο ερωτάς είναι κινητήρια δύναμη», ανέφερε για την προσωπική του ζωή.

«Ονειρεύομαι να γίνω δήμαρχος. Εγώ ονειρεύομαι χωρίς όρια», κατέληξε ο κ. Ρώμας.

in.gr

Πηγή: newsone.gr