Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά και εκείνη του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.

«Είναι μια εποχή μεγάλων αποκαλύψεων. Είναι καλό να βγαίνουν τέτοια πράγματα στο φως για να μπορούν να θεραπευτούν και θεραπεύονται. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Όπως βλέπετε, η κατακραυγή είναι μεγάλη. Βεβαίως, και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αξιοκατάκριτος όσο δε γίνεται. Ο κάθε Στάθης γίνεται το αρνητικό παράδειγμα για αυτός που έχουν στο μυαλό τους και ακολουθούν τέτοιου είδους τακτικές. Δεν πρέπει να γίνεται, πρέπει να καυτηριάζεται και να κυνηγείται με κάθε τρόπο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη και τοποθετήθηκε σχετικά: «Για τον Πέτρο Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα για κακές συμπεριφορές και μάλιστα, κάποιες από τις γυναίκες αυτές που επλήγησαν, με πήραν τηλέφωνο, γιατί σκέφτηκαν ότι μπορεί να πάρω μια θέση ενισχυτική αυτής της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει. Και πήρα. Είμαι 100% εναντίον».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τεκμήριο της αθωότητας και δήλωσε πως θα πρέπει πριν καταδικάσουμε κάποιον, πρέπει να ακούσουμε και την απόφαση της Δικαιοσύνης: «Όπως λέει και ο δικηγόρος ή οι δικηγόροι του, μέχρι να αποδειχθεί, γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας που το σέβομαι, αν αποδειχθούν τα αντίθετα πρώτος εγώ και όλοι μετά, θα πρέπει να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη, γιατί γίνεται πολύ μεγάλη ζημιά σε αυτόν τον άνθρωπο.

Τυγχάνει όμως, πολλές και διαφορετικές ιστορίες να έρχονται στο φως. Δεν έχει νόημα να αναμασάμε πράγματα, βάλτε τα στο μυαλό σας ότι σε αυτού του είδους της κακοποιητικές συμπεριφορές πρέπει να είμαστε όλοι εναντίον. Τελεία. Έχει και παιδί. Πρέπει να σεβαστούμε και αυτό».

Πηγή: newsone.gr