«Καταπέλτης» ήταν η Χριστίνα Σαμπανίκου για τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη και την παραδοχή του ότι σε αυτόν αναφερόταν η Ηλιάνα Αραβή στις καταγγελίες που έκανε για σεξουαλική παρενόχληση.

Υπενθυμίζεται ότι και η ίδια η Χριστίνα Σαμπανίκου κατήγγειλε, μαζί με άλλες συναδέλφους της, πριν μερικές μέρες γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση.

Σήμερα, μετά την τηλεοπτική εμφάνιση και τις εξηγήσεις του Παύλου Χαϊκάλη, η ηθοποιός ξέσπασε σε ανάρτησή της στο Instagram.

To ξέσπασμα της Σαμπανίκου κατά Χαϊκάλη

«“Αρσενικό παλαιάς κοπής” χαρακτήρισε τον εαυτό του για να δικαιολογήσει πως έπαιρνε τηλέφωνο σπουδάστρια του και αυ@@ταν. Με δικαιολογία πως ήταν ερωτευμένος. Στερεοτυπικές αντιλήψεις που δίνουν άλλοθι σε ανήθικες συμπεριφορές και παρενοχλήσεις.

Και το έκανε αφού εκείνη προχώρησε σε δημοσιοποίηση των συμβάντων. Και το έκανε με χιούμορ. Μόνο που καμία διάθεση για χιούμορ δεν υπάρχει πια.

Υπάρχει θυμός και αηδία γιατί καμία αρσενική αρρενωπότητα που επικαλείται δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις. Ποτέ», έγραψε η Χριστίνα Σαμπανίκου δίπλα στη φωτογραφία από την εμφάνιση του ηθοποιού στην εκπομπή.

Πηγή: newsone.gr