Ο τραγουδιστής μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ και την προσπάθεια που έκανε για να απεξαρτηθεί

Για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ μίλησε ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την προσπάθεια που έκανε, μετά από τόσα χρόνια εθισμού.

Όπως εξήγησε αρχικά, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ο ίδιος του ο εαυτός και το ενδεχόμενο να πληγώσει τους κοντινούς του ανθρώπους.

«Φοβάμαι τον εαυτό μου και να μην πληγώσω αυτούς που αγαπάω σε ανύποπτο χρόνο. Τελευταία κάνω καλή δουλειά, οπότε νομίζω ότι δεν πάνε χαμένα τα χρήματα στον ψυχίατρο, με βοηθάει πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι ο λόγος που οδηγήθηκε στον ψυχολόγο ήταν η απεξάρτησή του από το αλκοόλ. «Είμαι περήφανος που κατάφερα να απεξαρτηθώ από το αλκοόλ. Δεν είναι εύκολο, γιατί υπάρχουν φορές που πέφτεις πάλι. Θέλει δύναμη και θέληση», ανέφερε ο Χρήστος Θηβαίος.

Αν έδινε συμβουλή σε κάποιον που τώρα προσπαθεί να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, ο Χρήστος Θηβαίος αναφέρει πως θα του έλεγε: «Να αγαπάει τον εαυτό του και ότι θέλει προσπάθεια και κάποια στιγμή θα τα καταφέρει. Δεν τελειώνει αυτό αρκεί να το πίνεις και να μην σε πίνει».

Πηγή: newsone.gr