Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Χριστούγεννα στα κρατητήρια περνάει ο Στέφανος Χίος – Το επεισόδιο στη Λακωνία...

Χριστούγεννα στα κρατητήρια περνάει ο Στέφανος Χίος – Το επεισόδιο στη Λακωνία και η σύλληψή του

53
0

Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Λακωνίας βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ο Στέφανος Χίος μετά από επεισόδιο με γειτόνισσά του στο Γύθειο της Λακωνίας, από όπου κατάγεται ο δημοσιογράφος.

Οπως επισημαίνουν καλά ενημερωμένες πηγές από την ΕΛ. ΑΣ., ο Στέφανος Χίος επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε μία γυναίκα για άγνωστο λόγο και στη συνέχεια η συγκεκριμένη πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου είπε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε καταιγισμό ύβρεων από τον Στέφανο Χίο και υπέβαλε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα της Σπάρτης.

Την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τη διαδικασία για τον εντοπισμό του Στέφανου Χίου τον οποίο και βρήκαν σε κεντρικό σημείο του Γυθείου να πίνει καφέ (άλλες πληροφορίες τον ήθελαν στην Αρεόπολη να πίνει τον καφέ του σε κεντρική πλατεία).

Τον συνέλαβαν και πάνω του βρήκαν ένα πιστόλι για το οποίο όμως είναι άγνωστο εάν το κατείχε νόμιμα (υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Στέφανος Χίος είχε πυροβολήσει στον αέρα σε ένα περιστατικό με κλητήρα και η ΕΛ. ΑΣ. είχε κάνει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού και για την άδεια οπλοφορίας και οπλοχρησίας του δημοσιογράφου).

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του real.gr, ο Στέφανος Χίος θα κρατηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου μέχρι να περάσει από εισαγγελέα.

real.gr

Πηγή: newsone.gr