Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η εκλεκτή της καρδιάς του φαίνεται πως έχει διαφορετική κοσμοθεωρία.

Η νεαρή ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται και στον ραδιοφωνικό σταθμό του σεφ, με δική της εκπομπή την οποία μεταδίδει κάθε εβδομάδα μέσα από το Samano Radio επισκέφτηκε πρόσφατα το νέο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, πράγμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από την μαγειρική, έχει μεγάλη αγάπη και για την μουσική και για τον λόγο αυτό στο καινούργιο του εστιατόριο θα εκπέμπει ζωντανά τα αγαπημένα του ακούσματα μέσα από τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό του.

Tο νέο αυτό project του αγαπημένου της, η Χρύσα Μιχαλοπούλου το στηρίζει έμπρακτα, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής, βρέθηκε στην Πλάκα και εκεί απόλαυσε το γεύμα της, από τα χέρια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, θέλοντας να στηρίξει το νέο ξεκίνημα του κριτή του MasterChef.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χρύσα Μιχαλοπούλου δήλωσε μάλιστα «in love»…

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στο Instagram:

Πηγή: newsone.gr