Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την σειρά “Είσαι το ταίρι μου”, σε παλιότερη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την καταγωγή της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έζησε φτωχικά παιδικά χρόνια

Έχεις κάνει τις σωστές επενδύσεις στα οικονομικά σου; Ζεις άνετα; Πολλοί νομίζουν ότι είσαι πλούσια.

“Ο μπαμπάς μου ήταν τσαγκάρης και η μαμά μου νοικοκυρά. Δεν ήμασταν πλούσιοι. Ζούσαμε στην Καλογρέζα. Ο πατέρας μου έκανε κάποια στιγμή μια βιοτεχνία παπουτσιών. Έφευγε στις 5 το πρωί κι επέστρεφε μεσάνυχτα, κατάκοπος. Τα πρώτα χρόνια δεν είχε καν μεταφορικό μέσο. Αυτή είναι η καταγωγή μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν. Ήταν άνθρωποι που δούλεψαν πολύ. Καμιά φορά περνάω έξω από τη βιοτεχνία όπου δούλευε ο μπαμπάς μου, στην πλατεία Κουμουνδούρου και λέω: “Εδώ ήταν ο ναός”. Το ρήμα “σέβομαι” είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για τους γονείς μου. Μας μεγάλωσαν εμένα και τον αδερφό μου, με αγάπη και σοφία, μάθαμε να ζούμε με μέτρο. Το πρώτο μου στερεοφωνικό το πήρα με δικά μου χρήματα. Δεν ζητούσα ποτέ. Δεν αισθάνθηκα όμως ότι μου λείπει κάτι! Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1967 και εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδίστρια του μοντέρνου είδους, καθώς τραγουδάει στα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Η καταγωγή της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Κατάγεται από τη Λήμνο και την Πελοπόννησο, σπούδασε Γραφικές Τέχνες, αλλά στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική, αποφοιτώντας το 1991 από τη Δραματική Σχολή Βεάκη. Η παρθενική εμφάνισή της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, έγινε το 2007 με τη Λυσιστράτη.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr