Αρχική ΠΑΡΑΞΕΝΑ Daily Mail: 88χρονος πήγε στα επείγοντα για να του αφαιρέσουν βλήμα του...

Daily Mail: 88χρονος πήγε στα επείγοντα για να του αφαιρέσουν βλήμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου από τον πρωκτό του

50
0

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου της Τουλόν στη Γαλλία προκειμένου να του αφαιρέσουν ένα βλήμα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου από τον πρωκτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail και της New York Post, ο 88χρονος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Sainte Musse το βράδυ του Σαββάτου και προκάλεσε τη μερική εκκένωσή του καθώς υπήρχε μια μικρή πιθανότητα η οβίδα να εκραγεί.

«Σημειώθηκε ένα έκτακτο περιστατικό από τις 21:00 έως τις 23:30 του Σαββάτου που απαιτούσε την επέμβαση του προσωπικού εξουδετέρωσης βομβών, την εκκένωση επειγόντων περιστατικών ενηλίκων και παιδιατρικών περιστατικών καθώς και την εκτροπή επειγόντων περιστατικών», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

«Οι ειδικοί εξουδετέρωσης βομβών μας καθησύχασαν λέγοντάς μας ότι ήταν ένα συλλεκτικό αντικείμενο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που χρησιμοποιήθηκε από τον γαλλικό στρατό», ανέφερε το νοσοκομείο.

Αφού πήραν διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κίνδυνος το βλήμα να εκραγεί οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία να αφαιρέσουν το αντικείμενο – το οποίο είχε μήκος σχεδόν 20 εκατοστά και πλάτος πάνω από 5 εκατοστά .

Πιστεύεται ότι ο ασθενής έβαλε το αντικείμενο στον πρωκτό του για σεξουαλική ευχαρίστηση.

Σημειώνεται ότι ο 88χρονος είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο.

real.gr

Πηγή: newsone.gr