Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα, στο περιοδικό DownTown και τη δημοσιογράφο, Βένια Καραγιάννη.

Η νεαρή παρουσιάστρια και ηθοποιός, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι οχτώ ολόκληρα χρόνια

Μιλώντας για τον Απόστολο, εξήγησέ μου κάτι που δεν έχω καταλάβει. Είχατε σχέση ή έστω ένα είδος φλερτ;

Όχι, αλλά όταν βγήκε αυτό εγώ ήμουν σε σχέση και ήταν υπερβολή όλο αυτό που έγινε.

Σε έφερε σε δύσκολη θέση με τη σχέση σου;

Με έφερε, αλλά επειδή ήξερα την αλήθεια ήταν OK. Με τον Απόστολο είμαστε πολύ κοντά, τον αγαπάω, δουλεύουμε μαζί, τον σέβομαι τον θαυμάζω και τον εκτιμώ.

Ακούστηκαν πολλά αυτές τις μέρες για τον σύντροφό σου, τον Πάνο. Ισχύει ότι χωρίσατε;

Ισχύει. Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε.

Πιστεύεις ότι η εκπομπή και η αλλαγή ζωής μπορεί να έφεραν φθορά στη σχέση; Δεν είσαι τώρα η Δανάη που ήσουν πριν.

Προφανώς και αλλάζουν τα δεδομένα και εκεί αποφασίζεις αν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί μια σχέση θέλει προσπάθεια· να την ποτίζεις, να τη φροντίζεις, να την κλαδεύεις, είναι ένα λουλουδάκι. Όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς και το βλέπεις μαραμένο αυτό το λουλούδι, επιλέγεις να το φυτέψεις σε ένα βουνό. Και επειδή λατρεύουμε και θα λατρεύουμε ο ένας τον άλλον, επιλέξαμε από κοινού να χωρίσουμε.

Δεν ήταν δύσκολη μια τέτοια απόφαση έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης;

Είναι δύσκολο όσο και το ρίσκο να την αφήσεις να σε φάει. Προσπαθώ να μη μεγαλοποιώ τα πράγματα. Δεν λέω ότι έχω βάσανα επειδή χώρισα. Το motto του μήνα είναι «όλα για καλό».

in.gr

Πηγή: newsone.gr