Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά από μερικά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να παντρευτούν!

Το μυστήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στη Σύρο, στο Δημαρχείο της Ερμούπολης, και οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι και καλοί.

Όπως είχε γίνει γνωστό εξαρχής, οι δύο ερωτευμένοι θα ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου στη Σύρο, τη γενέτειρα της Δανάης, περιστοιχισμένοι από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στην τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη της Ερμούπολης.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να την προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η καίρια επιθυμία τους είναι ο πολιτικός τους γάμος να μείνει μακριά από τα φλας και να ζήσουν τη μέρα αυτή, όπως εκείνοι επιθυμούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “On time”, μπορεί ο γάμος να γίνει σε στενό κύκλο, όμως στα πλάνα της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου είναι να οργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι το φθινόπωρο, πάλι στη Σύρο, και να γιορτάσουν την αγάπη τους μαζί με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όσον αφορά στο γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού, αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον γάμο του, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν το επιτρέπουν, αλλά τα Χριστούγεννα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα περάσουν τα Χριστούγεννα του 2021 στο εξωτερικό.

in.gr

Πηγή: newsone.gr