Από χθες γίνεται ένας χαμός με τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Χθες, «έσκασε» η είδηση από το Πρωινό, ότι οι δυο τους θα παντρεύονταν σήμερα (4/06) σε κάποιο νησί, σε κλειστό κύκλο.

Όμως, χθες Πέμπτη, λίγη ώρα μετά ήρθε η διάψευση από την μητέρα του ηθοποιού, την πρωταγωνίστρια της σειράς Αγγελική, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Με ένα ποστ της στο Instagram διέψευσε την είδηση με πολύ ωραίο τρόπο ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το γύρισμα του γάμου του τηλεοπτικού της γιου, Δημήτρη (Πάνου Βλάχου) και σχολίασε με τη λεζάντα: «Ναι.. παντρεύεται ο γιός μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιός παντρεύεται, ο Δημήτρης.».

Σήμερα ο Λιάγκας τόνισε:

«Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται σήμερα. Το είπαμε χθες και θα το ξαναπούμε και σήμερα. Ο γάμος γίνεται σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Θα πω ότι είναι καλεσμένοι ελάχιστοι άνθρωποι. Μη φοβάστε, δεν θα πω ονόματα».

Και η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε σήμερα στον αέρα του Love it πως γνωστοί της από τη Σύρο της μετέφεραν ότι το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί και πως ο γάμος θα γίνει σήμερα.

«Αν ισχύει αυτό που γνωστοί μου από τη Σύρο μου έχουν μεταφέρει, ότι σήμερα βρίσκονται εκεί και ότι σήμερα η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται, τότε με το καλό και τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. Και πρόσθεσε: «Εμείς να τους ευχηθούμε όπως και όπου και όταν γίνει αυτό, να είναι ευτυχισμένοι. Αλλά εγώ σας λέω τι μμου είπαν άνθρωποι από το νησί».

in.gr

Πηγή: newsone.gr