Δανάη Μιχελάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μάλιστα ζουν μαζί, σ’ ένα σπίτι στο Παγκράτι.

Η Δρόσω από τις Αγριες Μέλισσες και ο ταλαντούχος ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και οι φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς, ωστόσο, να έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

«Αφήστε με πρώτα να το κάνω. Το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν ξέρω αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πότε θα παντρευτούμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και θα το χαρούμε. Όσο για τη δέσμευση, δεν σε φοβίζει όταν συναντήσεις τον άνθρωπό σου. Και με εμένα και τον Γιώργο η μία τρέλα συνάντησε την άλλη…», έχει υπογραμμίσει η Δανάη Μιχαλάκη σε συνέντευξή της.

Δανάη Μιχελάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλουν να κρύβουν τη σχέση τους και επιδιώκουν ν’ απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Δανάη Μιχελάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου έχουν στεγάσει τον έρωτά τους στο σπίτι της γιαγιάς του ηθοποιού στο Παγκράτι

Ωστόσο, από μια ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τον σκύλο του Rocky.

Πρόκειται για ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παγκράτι. Ο άνετος γκρι καναπές, οι πίνακες ζωγραφικής, η βιβλιοθήκη, το υπέροχο τζάκι και οι ρετρό πολυθρόνες τραβούν την προσοχή στο σπίτι του ζευγαριού.

«Η Αθήνα δεν είναι ακριβώς πατρίδα αλλά την νοιώθω τόπο μου, δεν είναι οι ρίζες μου αλλά είναι σπίτι μου. Μένω στο Παγκράτι, με το οποίο έχω συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν, καθώς η γιαγιά μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν από εδώ, στο σπίτι της μένω, οπότε με ηρεμεί», έχει επισημάνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε παλιότερη συνέντευξή του.

Δανάη Μιχελάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου σπίτι

Δανάη Μιχελάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου σπίτι

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr