Η ηθοποιός αποκαλύπτει τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για το ρόλο της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

Για την επιτυχία των Άγριων Μελισσών  τα ιδιαίτερα σχόλια που έχει λάβει για το ρόλο της Δρόσως αλλά και για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη.

Αναφερόμενη στις καταγγελίες ηθοποιών που καθημερινά βλέπουν το φως η ταλαντούχα ηθοποιός λέει: «Με αυτά που διαβάζεις καθηµερινά το στοµάχι σου σφίγγεται. Κάθε µέρα λες: “Τι άλλο θα βγει σήµερα;”. Γιατί για εµάς αυτός ο χώρος είναι χαρά, είναι δηµιουργία, και τώρα αποκαλύπτονται όλα αυτά και λες, τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγµατα. Την ίδια στιγµή, νιώθω ένα αίσθηµα χαράς. Το #MeToo έφερε την κάθαρση. Να ξεκαθαρίσει ο χώρος µας. Να µείνουν οι άνθρωποι που αξίζουν, ώστε τα νέα παιδιά να µη φοβούνται και το θέατρο να αναδυθεί ξανά αγνό».

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε στο BHMAagazino και τα αρνητικά σχόλια για το ρόλο της Δρόσως: «Με βρίζουν και καμιά φορά. Θυμάμαι μια μέρα σε ένα πολυκατάστημα ήμουν σκυμμένη και έψαχνα μια ευχετήρια κάρτα. Ήταν η εποχή που στο σίριαλ ως Δρόσω είχα κάνει έρωτα με τον σύζυγο της αδερφής μου. Εκεί, λοιπόν, που ψάχνω ακούω δίπλα μου μια φωνή να μου λέει: Μωρή γουρούνα. Λέω δεν μπορεί. Συγγνώμη κυρία μου σε εμένα μιλάτε; τη ρωτάω. Δεν ντρέπεσαι; Με τον άντρα της αδερφής σου; μου απαντά. Και μου το έλεγε σοβαρά, ξέρετε. Εντάξει με αυτά γελάω. Ως επί το πλείστον, όμως, τα σχόλια είναι θετικά. Και ξέρετε στην πρώτη καραντίνα, όταν είχαν διακοπεί τα γυρίσματα για ένα διάστημα, όταν επιστρέψαμε στο πλατό νιώθαμε μια ευθύνη απέναντι στο κοινό. Ότι με έναν τρόπο είμαστε η παρέα του κόσμου το βράδυ μέσα στην καραντίνα. Ότι έπρεπε να συνεχίσουμε. Νομίζω ότι οι Άγριες Μέλισσες έδωσαν πολλά στην ελληνική τηλεόραση».

Πηγή: newsone.gr