Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Μπέζος σχετικά με την αναφορά του ονόματός του κατά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24. Ο ηθοποιός θέλησε, μάλιστα, να κάνει μια σαφή τοποθέτηση για την πρόσφατη αναφορά που έκανε Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του.

Κατά την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πει: «Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στενοχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν», ήταν τα λόγια του ηθοποιού στους δικαστές.

Ο Γιάννης Μπέζος όλο αυτό το διάστημα απέφευγε να σχολιάσει τα παραπάνω, ωστόσο αυτή τη φορά είπε: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως, ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί.

Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα, στα οποία δεν δίνουμε σημασία», τόνισε ο Γιάννης Μπέζος.

 Enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr