Για την κριτική που έχει δεχτεί η Ελεονώρα Μελέτη κατά καιρούς από πρόσωπα της τηλεόρασης, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Open Weekend.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και εξέφρασε τη γνώμη της για τα νούμερα της τηλεθέασης και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ελεονώρα Μελέτη: Τι δήλωσε για τα νούμερα τηλεθέασης

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις ζώνες, έχω μάθει από την πρώτη στιγμή να έχω υψηλό ανταγωνισμό, οπότε δε με προβληματίζει τόσο πολύ. Με ενδιαφέρουν οι καλές επιδόσεις της εκπομπής, να πηγαίνουμε καλά. Αυτό είναι το ζητούμενο για όλους τους επαγγελματίες της τηλεόρασης. Δεν έχω τοξικό ανταγωνισμό μέσα μου, θέλω όλοι να τα πηγαίνουμε καλά».

Τέλος, μίλησε για το εργασιακό bullying που είχε βιώσει η ίδια στο παρελθόν. «Όταν το βίωνα, δεν καταλάβαινα ότι είναι bullying. Όσοι παρακολουθούν και είναι στα media τα τελευταία 20 χρόνια, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τα πρώτα τρία χρόνια της παρουσίας μου στον χώρο ήταν πολύ σκληρά. Δέχτηκα διασυρμό, όχι απλά κριτική.

Παρόλα αυτά ευλογώ ό,τι συμβαίνει στην ζωή. Όλες οι δυσκολίες μου έχουν μαθει ένα μάθημα στο τέλος που μπορεί να είναι πολύ θετικό. Εκτίμησα τους ανθρώπους διαφορετικά. Εννοείται ζήτησα βοήθεια, ήταν μαζικό, ήταν σαρωτικό, ταυτόχρονο από πολλές πλευρές και μέτωπα, αλλά και διαρκείας. Κράτησε πολλά χρόνια», εξήγησε.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr