Ηταν αναμενόμενο κι έγινε επίσημο. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες από το «Survivor», μετά τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο Νίκος βρισκόταν εδώ και λίγες ημέρες στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού τραυματισμού στα γόνατά του. Τον επισκέφτηκε γιατρός από την Αμερική και η ιατρική γνωμάτευση δεν του επέτρεπε την επιστροφή στο παιχνίδι σύντομα.

Αν και, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, η παραγωγή του έκανε σαφές ότι θα μπορούσαν να τον περιμένουν να επιστρέψει, εκείνος δεν θέλησε να ρισκάρει αλλά ούτε και να καταχραστεί το πλεονέκτημα. Επέλεξε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η αποχώρησή του είχε διαρρεύσει εδώ και μερικές ώρες και μετά και την απερίγραπτη υποδοχή του Τζέιμς στην Ρόδο, η δική του λογικά θα ξεσηκώσει και πάλι τα πλήθη που υποστηρίζουν την τριάδα Τζέιμς – Νίκος και Αννα Μαρία.

Πέρα από τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Νίκος, όπως είναι λογικό, είχε επιβαρυνθεί ψυχολογικά μετά την αποχώρηση του κολλητού του, κάτι που είχαν επισημάνει και οι συμπαίκτες του. Ο ίδιος στην πορεία του στο ριάλιτι ήταν απλός, μαχητής, ντόμπρος και πολύ έντιμος. Κάτι που επισημάνθηκε από πολλούς παίκτες στο Συμβούλιο, οπότε και ανακοινώθηκε η απόφασή του από τον Γιώργο Λιανό.

Στη συνέχεια ο ίδιο εμφανίστηκε για να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του από τους οποίους αποθεώθηκε. Ηταν κάτι που το αποφάσισε και όπως είπε, δεν θέλει να μείνει στον πάγκο. Ακόμη κι αν έφτανε να διεκδικήσει το έπαθλο δεν θα ρίσκαρε την υγεία και την σωματική ακεραιότητά του για τα λεφτά. Η καλύτερη εξήγηση σε ριάλιτι μέχρι σήμερα. «Δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και δεν το βρίσκω σωστό και για τα υπόλοιπα παιδιά. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους που με αγαπάνε».

Πλέον, το ριάλιτι θα περάσει στην επόμενη φάση, των ατομικών αγωνισμάτων και της ανακατάταξης των ομάδων λόγω των δύο τελευταίων αποχωρήσεων.

Πηγή: newsone.gr