Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ξαφνική αλλαγή που αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Στικούδη στο χρώμα των μαλλιών της.

Η ίδια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Αυτήν την περίοδο την βλέπουμε να είναι στα backstage του J2US, όπου δεν έμεινε με τίποτα απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη από μελαχρινή έγινε ξανθιά, ωστόσο ο κόσμος φάνηκε να μην ήταν ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη επιλογή καθώς ξεκίνησαν να γράφουν άσχημα σχόλια.

Έτσι, η κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» την συνάντησε καθώς έβγαινε από το θέατρο Βέμπο, όπου παίζει στην παράσταση “Άντρες με τα όλα τους”. Εκεί, μεταξύ άλλων την ρώτησαν για την δεύτερη αλλαγή στα μαλλιά της.

Οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Στικούδη

«Πάντα δεχόμουν αλλαγές, πάντα έκανα αλλαγές και, αν μου ζητηθεί να αλλάξω κάτι άλλο πάλι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχω ξανακάνει. Έχω ξαναγίνει ξανθιά. Δε λέει κάτι αυτό. Πολλές φορές λόγω ενός ρόλου, λόγω κάποιου πρότζεκτ έχει τύχει να αλλάζουμε την εικόνα μας.

Είχα καιρό να κάνω μία αλλαγή, αλλά τους έκατσε κάπως. Εγώ το γκάλοπ μου το κάνω στο δικό μου το Instagram και προτείνω ιδέες. Μετά, ο κόσμος μου λέει αν με θέλει μελαχρινή ή ξανθιά, οπότε ακόμη είμαι σε δίλημμα, δεν έχω κατασταλάξει», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το βίντεο

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr