Πάνε περίπου τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον «Τροχό της τύχης».

Η ξανθιά καλλονή σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση λέγοντας: «Έπρεπε να γίνει. Είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Ότι υπήρξαν τσακωμοί και διάφορα, σίγουρα υπήρξαν. Όταν είσαι υπερβολικά καλός με κάποιους ανθρώπους, θα έρθει η στιγμή που θα κάνεις μπαμ. Όσο βλέπουν ότι είσαι καλή, σε πατάνε. Υπήρχαν κάποιες στιγμές που αισθανόμουν περίεργα, ότι δεν μου συμπεριφέρονται όπως έπρεπε να μου συμπεριφερθούν.

Και εκείνη την ώρα με έπιανε το παράπονο και έχει τύχει να θυμώσω πάρα πολύ με ένα άτομο και να του κλείσω έτσι την πόρτα. Όχι στον Πολυχρονίδη! Δεν μπορώ να πω σε ποιον. Το πρώτο μου μπαμ το έκανα μετά από ένα χρόνο. Μάζευα, μάζευα και μετά έκανα την… έκρηξη. Σίγουρα τους ήρθε ξαφνικό όταν τους είπα ότι θα φύγω, αλλά το συζητήσαμε προτού παρθεί αυτή η απόφαση».

«Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: “Κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω”. Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά», είχε πει σε άλλη συνέντευξη η Τζούλια Νόβα.

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις αυτές ο Πέτρος Πολυχρονίδης απάντησε ότι: «Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα. Να ρωτήσετε την ίδια. Νομίζω ότι μια χαρά μιλάει. Έχει φωνούλα και τα λέει».

Μάλιστα αποκάλυψε πως οι σχέσεις τους σήμερα είναι τυπικές. «Κρατάμε τυπικές επαφές» σχολίασε χαρακτηριστικά.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr