Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Δεν έχω πρόσωπο να βγω από το σπίτι…»: Καταγγελία 17χρονης για revenge...

«Δεν έχω πρόσωπο να βγω από το σπίτι…»: Καταγγελία 17χρονης για revenge porn

234
0

Η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Μια νέα υπόθεση revenge porn με θύμα 17χρονη κοπέλα και θύτη τον 24χρονο σύντροφό της απασχολεί την Εισαγγελία Χαλκιδικής.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προδόθηκαν τα συναισθήματα μου, με διέσυρε, δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω από το σπίτι δεν έχω κουράγιο, είμαι συντετριμμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκανε κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο. Και όλα αυτά επειδή απλά του ζήτησα να χωρίσουμε», καταγγέλλει το 17χρονο θύμα και ξεσπά σε λυγμούς μιλώντας στο GRTimes.gr.

Η γνωριμία τους όπως εξηγεί η κοπέλα, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες. Εκείνη όπως σημειώνει ήταν ερωτευμένη μαζί του ενώ για τη σχέση αυτή επειδή ήταν ανήλικη είχε ενημερώσει και τη μητέρα της με την οποία όπως σημειώνει χαρακτηριστικά είχε πάντα άριστη σχέση και της έλεγε τα πάντα για τη ζωή της.

Ο νεαρός ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, συμπληρώνει στην αφήγησή της η νεαρή.

Όμως οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως υπογραμμίζει και ο ενθουσιασμός της γίνεται τελικά απογοήτευση με εκείνη να αποφασίζει να του ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν.

«Άλλαξαν κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά του και αυτό με ξένισε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του. Συναντηθήκαμε και του ανακοίνωσα την απόφαση μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε», εξηγεί η 17χρονη.

Εκείνος ανεβάζει στο δικό της λογαριασμό αποσπώντας τους κωδικούς με πονηρό τρόπο και κοινοποιεί βίντεο με ερωτικές προσωπικές τους στιγμές.

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Για την υπόθεση μίλησε στο GRTimes, ο δικηγόρος της 17χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

real.gr

Πηγή: newsone.gr