Μια έκπληξη περίμενε τους κριτές του Voice tο βράδυ της Κυριακής.

Ο Πάνος Ψάλτης, που γνωρίσαμε μέσα από την τεράστια επιτυχία που έκανε η μπαλάντα του, με τον τίτλο «Άγγελε μου», η οποία κυκλοφόρησε το 2007 ανέβηκε στη σκηνή.

Ο ίδιος λίγα χρόνια νωρίτερα είχε συστηθεί στο κοινό μέσα από το «Fame Story 3», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Ο Πάνος έχει δημιουργήσει μια μουσική μπάντα με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και κάνει live εμφανίσεις, ενώ παράλληλα διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη.

Όταν τον αντίκρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπαθε πλάκα.

«Ξεκίνησα στη ροκ σκηνή όταν ήμουν ακόμη έφηβος ερασιτεχνικά. Είχε πεθάνει ένας φίλος μου κι ανέβηκα ένα βράδυ στη σκηνή να πω ένα τραγούδι στη μνήμη του. Έτσι άρχισα να τραγουδάω», είχε πει ο δημιουργός, κάνοντας flashback στο ξεκίνημά του στον χώρο.

«Είχα λαϊκή χροιά όμως κι έτσι με κατηύθυναν σε αυτό το είδος. Όταν μπήκα στο “Fame Story”, τραγουδούσα ήδη επαγγελματικά. Ήμουν 28 χρόνων τότε», είχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso. Ενώ εξήγησε πώς το τραγούδι του άλλαξε τη ζωή. «Όταν έχεις την τύχη να γράψεις ένα τραγούδι το οποίο 13 χρόνια μετά ακούγεται και είναι διαχρονικό, δεν μπορεί παρά να είσαι χαρούμενος. Ωστόσο, έκανα ένα λάθος με το “Άγγελέ μου”. Έβαλα την υπογραφή μου να συνεργαστώ με ένα λάθος άτομο. Με κάποιον που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την επιτυχία του κομματιού. Ως εκ τούτου αρνήθηκα ερήμην μου -μέσω αυτού- πολλές προτάσεις για δουλειά και συνεργασίες που ήρθαν τότε. Αλλά δεν πειράζει. Έχω μάθει να παίρνω την ευθύνη και των λαθών μου και να στηρίζω και τις λάθος μου επιλογές».

«Δεν αρνήθηκα ποτέ δουλειά σε μεγάλη πίστα. Απλώς δεν ήρθαν προτάσεις που θα μου έδιναν τον χώρο και τη στήριξη που ήθελα. Τραγουδούσα, όμως, σε κέντρα και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Μία σεζόν τραγούδησα και με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Τα τελευταία χρόνια έχω φτιάξει ένα γκρουπ μουσικό και μαζί με τα παιδιά κάνουμε έξτρα σε clubs σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ετσι είναι καλύτερα, μου αρέσει και το προτιμώ» μας λέει και συμπληρώνει: «Εχω βγάλει και νέο τραγούδι με τίτλο “Αντε γεια και στη μαμά σου”, που ακούγεται πολύ».

in.gr

Πηγή: newsone.gr