Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το Survivor και φαίνεται πως πήρε μαζί του και τις προμήθειες που του αναλογούσαν, στερώντας τες από τους συμπαίκτες του, που έμειναν πίσω στον ριάλιτι επιβίωσης.

Την κίνηση αυτή του συμπαίκτη τους σχολίασαν, τα υπόλοιπα άτομα της κόκκινης ομάδας. «Πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι ο Τάκης έχει πάρει μαζί του τις προμήθειες;  Τις πήρε και δεν άφησε τίποτα εδώ. Πήρε ωμό ρύζι, πήρε φακή και πατάτες. Τα πήρε μόνος του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ απευθυνόμενος σε συμπαίκτες του.

Τάκης Καραγκούνιας

Τάκης Καραγκούνιας: Τι δήλωσαν οι παίκτες για την κίνηση του πρώην συμπαίκτη τους

«Ο Τάκης έφυγε και δεν άφησε πίσω του τις προμήθειες. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ σίγουρα θα τις είχα αφήσει στους συμπαίκτες μου ότι προηγούμενα και αν είχα με εκείνους. Το θεωρώ μικροπρέπεια γιατί ξέρει πόσο δύσκολα περνάμε εδώ και ότι οι προμήθειες είναι ελάχιστες. Ας μαγειρέψει στην Ελλάδα το ελάχιστο ρυζάκι που έχει πάρει μαζί του» δήλωσε η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

«Δεν υπάρχει θέμα! Ας τις πήρε, δικές του ήταν… Θα το παλέψουμε και έτσι όπως είμαστε και εδώ να ήταν ο Τάκης πάλι δεν θα τις τρώγαμε οπότε τι είχαμε, τι χάσαμε. Απλά δεν μου άρεσε σαν κίνηση» τόνισε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Survivor.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr