Ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί και πενθεί για τις 57 ζωές που χάθηκαν ο βράδυ της Τρίτης στην τραγωδία των Τεμπών. Βαρύ το κλίμα και κατεβασμένα σκυθρωπά κεφάλια όπου και να κοιτούσες τις τελευταίες ημέρες. Ανάμεσά τους και οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του εμφανίστηκαν σήμερα μετά από απουσία ημερών, μιας και το θέμα που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ είναι το σιδηροδρομικό δυστύχημα, με τα κεφάλια σκυθρωπά και ντυμένοι στα μαύρα.

Ράδιο Αρβύλα: Ντυμένοι στα μαύρα και με πρόσωπα σκυθρωπά

Στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε να μιλά για τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών αναφέροντας ότι θα είναι μία εκπομπή με σκέψεις

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στο ζήτημα, λέγοντας μάλιστα πώς αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε η εκπομπή τους τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, ο ίδιος, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν είπε πώς όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν οι μέρες εκείνες της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και πώς από τότε είχε πει πώς δεν θα ήθελε να ξανακάνει εκπομπή, αν επρόκειτο για τέτοιες ειδήσεις.

Ράδιο Αρβύλα: Το μουδιασμένο καλωσόρισμα και το ξεκαθάρισμα

«Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα, Ελπίζω να είμαστε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Εμείς δεν μπορούμε. να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν

Και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρχει ροή. Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος… Αν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εμείς δεν μπορούμε. να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν μας βγαίνει, Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα»

«Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: newsone.gr