Έφυγε από τη ζωή η σταρ της μικρής οθόνης, Denise Dowse, σε ηλικία 64 χρόνων έπειτα από μάχη με ιογενή μηνιγγίτιδα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της το Σάββατο.

Η είδηση του θανάτου της μεταδόθηκε αρχικά από το TV Line. Η Dowse είχε πέσει σε κώμα τουλάχιστον μια εβδομάδα, αφού υπέστη φλεγμονή στις προστατευτικές μεμβράνες που περιέβαλλαν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό της.

Paul Mounce/Corbis via Getty Images

Στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε από τον ρόλο της ως της υποδιευθύντριας Yvonne Teasley στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του 1990 “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”.

Ο Ian Ziering, ο οποίος υποδύθηκε τον μαθητή στο West Beverly Hills High, τη θυμάται ως σπουδαία ηθοποιό και “τρυφερή ψυχή”. “Τόσο θλιβερό να πω ότι η Denise Dowse πέθανε. Στη διάρκεια όλων των χρόνων που εργαζόμουν στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, οι σκηνές μου με την Denise θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη με τον μέγιστο σεβασμό για το ταλέντο της και την αγάπη για την αγαπημένη ψυχή που ήταν” έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η Dowse εμφανιζόταν συχνά σε επιτυχημένες σειρές τη δεκαετία του ’90, όπως “Grey’s Anatomy”, “The X-Files”, “Criminal Minds”, “Bones”, “House”, “Monk”, “Law & Order”, “Gilmore Girls”, “Charmed”, “The Bernie Mac Show”, “Nip/Tuck”, “Moesha”, “Sister, Sister”, “ER”, “Step by Step”, “Buffy the Vampire Slayer”, “Seinfeld” και “Full House” μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsone.gr