Άνθρωπος από τον καλλιτεχνικό χώρο είναι ο σύζυγος της ηθοποιού, Ελένης Καρακάση, με τον οποίον είναι μαζί εδώ και 16 χρόνια.

Παρόλο που λόγω του επαγγέλματός της τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω της, εκείνη έχει καταφέρει να διατηρήσει την ζωή της μακριά από αυτά, διατηρώντας ένα μυστήριο.

Η Ελένη Καρακάση γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή Αθηνών, γνωρίζουμε μέχρι και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, όμως τι πραγματικά συμβαίνει με τα προσωπικά της;

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελένης Καρακάση

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 16 χρόνια με τον μουσικό και τραγουδιστή Δημήτρη Τσινιδέλο, ο οποίος είναι, μάλιστα, και τρία χρόνια μικρότερός της.

Είναι ψηλός, μελαχρινός, με μούσια και πάντα, σε κάθε της βήμα βρίσκεται στο πλευρό της για να την στηρίζει.

Καρακάση

Η Ελένη Καρακάση είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ.

Είστε παντρεμένοι 16 χρόνια. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν μακροχρόνιο γάμο;

«Όταν βρεθήκαμε με τον άντρα μου, εγώ ήμουν 28 και εκείνος 25. Δεν ήμασταν μωρά. Είχαμε μια ωριμότητα ώστε να καταλάβουμε και να νιώθουμε ότι είμαστε δύο άνθρωποι που ταιριάζουν τα χνότα τους. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε σε όλα. Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας -εκείνος είναι τραγουδιστής-, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς. Βλέπουμε γενικά με την ίδια οπτική τα πράγματα. Από εκεί και έπειτα ζήσαμε μαζί και το δοκιμάσαμε. Πριν έρθει η κουλούρα, είδαμε ότι μπορούμε να συμβιώσουμε από πολύ μικρή ηλικία, οπότε ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να συζήσω με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά κάποιος ερχόταν στο δικό μου μικρό δυαράκι με όλα του τα πράγματα, και μάλιστα με πολλά πράγματα καθότι μουσικός. Δηλαδή εγώ δεν είχα πια σαλόνι», είπε η Ελένη Καρακάση.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν παντού πιάνα, υπολογιστές. (Γελάει.) Θέλω να σου πω ότι όποτε υπήρχε ένα θέμα ή προέκυπταν κρίσεις και μπαίναμε σε μια διαδικασία να απομακρυνθούμε, πάντα τα βάζαμε κάτω και λέγαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ποτέ δεν έχουμε μιλήσει άσχημα ο ένας στον άλλο. Αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Στη σχέση μας υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr