Η μαμά τους, η 27χρονη Brenna Grund, ανέφερε πως οι γιοι της,  Lane και Lennox, έχουν περάσει μόνο μία νύχτα χώρια καθώς τα δύο αδελφάκια βρίσκουν θαλπωρή και παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Μετά από κάποια επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Brenna στο Tik Tok επειδή αφήνει τα διδυμάκια να κοιμούνται μαζί, αποφάσισε να δείξει τι συμβαίνει όταν προσπαθεί να τα χωρίσει.

«Η καρδιά μου γίνεται χίλια κομμάτια από το γοερό κλάμα τους κάθε φορά που τους χωρίζω. Δεν ηρεμούν μέχρι να τους ξαναβάλω τον έναν δίπλα στον άλλον, όπου αποκοιμιούνται σε δυο λεπτά». Το βίντεο που ανέβασε επιβεβαίωσε τα λεγόμενάτης, ενώ άλλες αναρτήσεις της δείχνουν το δέσιμο των αγοριών όταν παίζουν και γελούν παρέα.

Η μαμά που έχει συνολικά 4 παιδιά, απάντησε στους επικριτές της πως δεν πιστεύει στη μέθοδο «άστο να κλάψει» την οποία εφάρμοζαν παλαιότερες γενιές και δεν θέλει να χωρίζει τα δίδυμα την ώρα του ύπνου μέχρι να συνηθίσουν να κοιμούνται το καθένα μόνο του. «Είναι πολύ καταπραϋντικό για αυτούς να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και να κρατιούνται χέρι. Είναι κάτι στο οποίο έχουν συνηθίσει απ’ όταν βρίσκονταν στην κοιλιά μου».

Όσο για τον δεσμό των παιδιών της, λέει ότι είναι πολύ ξεχωριστός και υποθέτει πως μόνο όσοι έχουν δίδυμα αδέλφια μπορούν να τον καταλάβουν.

Πηγή: newsone.gr