Δόθηκε άμεση λύση στο πρόβλημα – Η παρέμβαση του Γρηγόρη Δημητριάδη και η απάντηση του Νορβηγού πρέσβη

Λύση δόθηκε τελικά στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο λιμάνι της Δήλου το οποίο είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Κάτι που υπέπεσε στην αντίληψη του Νορβηγού πρέσβη στην Ελλάδα, Frode Overland Andersen ο οποίος ανέδειξε το θέμα στο Twitter προκαλώντας πολλά σχόλια.

Αρχικά ο κ. Andersen μετέφερε τον αποτροπιασμό του στα social media, ενημερώνοντας σε δεύτερο χρόνο πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως τα απορρίμματα, τα μηχανήματα και τα λοιπά αλλότρια στοιχεία στο άσπιλο περιβάλλον της Δήλου θα απομακρυνθούν τάχιστα. Όπερ και εγένετο.

Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ενημέρωσε δημοσίως στο Twitter τον Νορβηγό πρέσβη πως θα χαρεί να μάθει ότι το λιμάνι της ιερής νήσου καθαρίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί και ο Δήμος  βρίσκεται στο τελικό στάδιο αναδιαμόρφωσης του χώρου. «Συγχαρητήρια στον Δήμο και το υπουργείο Πολιτισμού για τον συντονισμό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Από πλευράς του ο κ. Andersen απαντώντας στο σχετικό  έγραψε πως όντως πρόκειται για φανταστικά νέα. «Το λιμάνι είναι καθαρισμένο και η Δήλος έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες με νέο πρόσωπο. Ευχαριστίες στον Δήμο και το υπουργείο Πολιτιμού για την άμεση και αποφασιστική δράση» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός πρέσβης.

Πηγή: newsone.gr