Το βράδυ της Τετάρτης, η Δήμητρα Κατσαφάδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά δύο φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της.

Σε συνεντεύξεις που έχει δώσει, η ίδια έχει αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και είχε αποκαλύψει πως στο παρελθόν είχε υπάρξει παντρεμένη.

Η επιχειρηματίας και αισθητικός, Δήμητρα Κατσαφάδου, πόσταρε και μια πρόσφατη φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.

«Από το τότε μέχρι και το σήμερα… 2016 παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου! 2021 παραμένει αγαπημένος μου αλλά όχι ο άντρας μου! Η ζωή αλλάζει! Εμείς αλλάζουμε! Τα πάντα αλλάζουν! Η μοίρα, οι επιλογές μας, ο Θεός αποφασίζουν και ακολουθούμε εμείς! Πόσο όμορφο να αγαπιούνται άνθρωποι που έχουν μοιραστεί στιγμές μαζί… Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο ή για πολλούς λόγους! Ειδικά το ότι σε γνώρισα και με έμαθες να παλεύω για τη ζωή… Εσύ ξεπέρασες τη λευχαιμία, εγώ τη βαριά κατάθλιψη… Να προσέχεις γιατί αν πάθεις κάτι θα πάθω κι εγώ!!! Πημάκο θα σ´αγαπάω για πάντα αλλά με διαφορετικό τρόπο!!! Η αγάπη δε χάνεται… Η αγάπη όταν είναι αληθινή πάει στον Παράδεισο…@george_k_workout», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: newsone.gr