Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία τους αλλά και τη σχέση τους

Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου αλλά και για τη σχέση τους.

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου στην παράσταση «Αγρίμι» σχολίασε: «Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή, μόνο που κάνει πάρα πολύ φασαρία, ενώ εκείνος μου λέει ότι εγώ βαριέμαι συνεχώς».

Για τον αν θα έκανε δική της εκπομπή στην τηλεόραση, η Δήμητρα Παπαδήμα παραδέχτηκε: «Αν η εκπομπή είχε ενδιαφέρον και γινόταν με τους όρους μου, θα το έκανα. Αν είμαστε και σαν ζευγάρι, πλάκα θα είχε. Παρόλα αυτά, προτιμώ να κάνω μία σειρά, παρά να είναι εκπομπή».

Ενώ για την καλύτερη έκπληξη που της έχει κάνει ποτέ ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε: «Μία μέρα έφερε στο σπίτι έναν διάδρομο και άρχισε να κάνει κάθε μέρα διάδρομο. Αλλά πριν πάει να κάνει, ρωτάει πάντα τι θα φάει», με εκείνον να συμπληρώνει: Η Δήμητρα θέλει να διατηρούμε την ευεξία των 20 ετών, αυτό όμως δεν γίνεται όταν είσαι 100».

Στην ερώτηση αν το ζευγάρι μετά από τόσα χρόνια έχει παντρευτεί απάντησε πως δεν το έχει κάνει αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει στο μέλλον.

Πηγή: newsone.gr