Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την ηλικία της, τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, αλλά και το διαβόητο σποτ για τη γυναικεία (υπο)γονιμότητα.

«Είναι μια σοκαριστική ηλικία που την λέω για να την πιστεύω. Είμαι 58 χρονών και σοκάρομαι που το λέω», σημείωσε.

«Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένας μεγάλος μπέμπης. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Νιώθω πολύ έξυπνη που αποφάσισα να κάνω μαζί του παιδί. Δεν θα το κρύψω, είχα πολλές προτάσεις να κάνω παιδιά με άλλους, ήμουν περιζήτητη ως μάνα και διάλεξα τον Γιάννη για τον όγκο του. Έβλεπα υγεία. Είμαστε μαζί 30 χρόνια.

»Τώρα μένουμε πολύ μαζί. Υπήρχε ένα διάστημα που μέναμε χώρια, σε χωριστά σπίτια. Πέρασα πολύ δύσκολα οικονομικά και τα έβγαλα πέρα ολομόναχη με ένα παιδί, βοηθώντας και τον Γιάννη», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η ηθοποιός, στη συνέχεια, ξέσπασε για τα σποτ για την υπογεννητικότητα:

«Όταν βάζουν να μιλούν για την υπογεννητικότητα κάτι παιδάκια, αυτό δεν προσβάλει την παιδική αθωότητα; Μιλάνε για να μας δώσουν αφορμή να κάνουμε παιδιά; Είναι αίσχος αυτό το πράγμα που έγινε. Βάζουν τα μωρά να λένε λέξεις που δεν κατανοούν τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις και να παπαγαλίζουν.

»Έψαχνα να βρω σε ποιον να απευθυνθώ για να βρίσω και να πω αίσχος και ξαφνικά πέτυχα το άλλο που βρίζουν τη γυναίκα τη σαραντάρα. Δεν το έχω δει ολοκληρωμένο αυτό τι είναι, αλλά αυτό είναι η αλήθεια. Ναι, μια γυναίκα χάνει το τρένο παιδιά. Δεν είπαμε να αυτοκτονήσεις.

»Δηλαδή, πόσες γυναίκες αυτή την εποχή που ζούμε θέλουν να κάνουν παιδιά; Για να κάνουν τι; Να φοράνε μια σερβιέτα στο στόμα; Να μην μπορούν να εκφραστούν; Γιατί να θέλει μια γυναίκα τώρα να κάνει παιδί»;

Για το ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη, η Δήμητρα Παπαδήμα ανέφερε:

«Η Ελένη Μενεγάκη ήταν στην τηλεόραση πριν από μένα. Εγώ είχα φύγει από εκείνη την εκπομπή με τον Ιάσωνα γιατί έλεγε συνέχεια «Μαζί μας είναι η πανέμορφη Δήμητρα Παπαδήμα». Του λέω «μη με ξαναπείς πανέμορφη». Με είπε, έφυγα και πήγε η Ελένη. Και τα κατάφερε περίφημα».

Πηγή: newsone.gr