Αρχική LIFESTYLE Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου στην Ιωάννα...

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη

112
0

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Βενετία, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες πίσω από τη ρομαντική του κίνηση

Το ζευγάρι που περιμένει σε λίγο καιρό το πρώτο του παιδί, πρόκειται και να παντρευτεί με άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να της κάνουν πρόταση γάμου. Δεν το ήξερε η Ιωάννα. Δεν το φανταζόταν, γιατί σου λέει δεν το έχει κάνει τόσο καιρό και ξέρει και για το παιδί, σου λέει αυτός πετάει χαρταετό. Χάνεται ο ρομαντισμός με την Ιωάννα Τούνη, γιατί τα θέλει όλα στην εντέλεια. Που να πάω εγώ ένας κοινός θνητός να κάνω μια απλή σκέψη».

Σε ερώτηση αν γονάτισε ο ίδιος τόνισε: «Όχι δεν γονάτισα, γιατί ήμουν μέσα σε γόνδολα».

Τέλος ο ίδιος αποκάλυψε πως ακριβώς οργάνωσε τη ρομαντική στιγμή με την πρόταση γάμου: «Εγώ είχα ζητήσει από το πράκτορά μας ένα τέλειο ξενοδοχείο με ένα μπαλκόνι, για να γευματίσουμε εκεί. Ωστόσο φτάνουμε στο ξενοδοχείο και δεν υπήρχε μπαλκόνι. Η Ιωάννα είχε φωνάξει δύο κορίτσια για να τη βγάλουν φωτογραφίες και τις ρώτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο μέρος, αρκετά ρομαντικό, για να κάνω πρόταση γάμου. Μου είπαν για ένα φοβερό μέρος σε μία γέφυρα και λέω θα πάμε εκεί. Βγαίνει όμως η Ιωάννα και λέει εγώ θέλω να πάμε σε γόνδολα. Εγώ ήθελα να το κάνω πατροπαράδοτα και στη γόνδολα δεν μπορούσα να σκύψω».

real.gr

Πηγή: newsone.gr