Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο κούκλος πρωταγωνιστής της παράστασης «Παληές Ιστορίες Και Συγκινήσεις Που Μοιάζουν Σήμερα Ανοησίες», που κάνει πρεμιέρα απόψε στο θέατρο «Αλκμήνη»! Ο νέος ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες της υποκριτικής, και για την περίοδο που δούλευε ως μπογιατζής και περιπτεράς.

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου εντελώς τυχαία. Γνώρισα μία κοπέλα και με έβαλε σε μια θεατρική ομάδα, εγώ είχα σπουδάσει διεθνείς σχέσεις», είπε ο Δημήτρης Αποστολόπουλος.

«Έχω δουλέψει σαν μπογιατζής, και σαν ψιλικατζής, κρατούσα ένα περίπτερο», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με τις δουλειές που έχει κάνει πέραν της υποκριτικής.

«Δεν είμαι των social media, είναι ψευδαίσθηση ότι είσαι αποκλεισμένος όταν δεν έχεις», σχολίασε ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι «Δε με έχουν φλερτάρει θαυμαστές μετά από παράσταση».

«Οι γονείς μου με στήριξαν απίστευτα από τα πρώτα βήματα στην υποκριτική. Στο ξεκίνημα στην υποκριτική, αν δεν έχεις γονείς ή άλλες δουλειές, δε γίνεται», είπε ο ίδιος, ενώ παραδέχτηκε ότι «Με αγχώνει πολύ το μέλλον, το μόνο που έχω ζήσει είναι οικονομική κρίση και κορωνοϊό, εδώ και δέκα χρόνια».

Σημειώνεται ότι ο νεαρός, κούκλος ηθοποιός θα συμμετέχει και στη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα» που έρχεται στο MEGA!

in.gr

Πηγή: newsone.gr