Ο Δημήτρης Μάρκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πολυετή πορεία του στη δημοσιογραφία και για τη μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μίλησε και για το παρ’ ολίγον ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και εξομολογήθηκε πως θεωρεί ότι ζει από θαύμα.

Όπως είπε κάποτε έκανε ραδιόφωνο κάθε μέρα 5-6 το πρωί για δύο χρόνια.

«Το έκοψα αυτό όταν κινδύνευσα να σκοτωθώ. Ανέβαινα την Κηφισίας και έριχνε ψιλόβροχο. Εγώ αργώ να κοιμηθώ, πάει μία. Ξύπνησα 4 για να είμαι στις 5 στο μικρόφωνο του Real.

Στην Αγία Βαρβάρα στο Ψυχικό με παίρνει ο ύπνος στο τιμόνι, βλέπω κόκκινο μπροστά μου, πατάω φρένο, παίρνει το αμάξι δέκα σβούρες και βρίσκομαι στο αντίθετο ρεύμα.

Δεν χτυπάω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Πρώτη φορά το λέω. Βρίσκομαι στην κάθοδο και βλέπω στα 100 μέτρα μπροστά μου να κατεβαίνουν λεωφορεία, νταλίκες. Με περισσή ψυχραιμία – ο Θεός- βάζω πρώτη σαν να μην έχω σοκαριστεί και φεύγω στο ρεύμα ανόδου» είπε.

«Φτάνω μετά στο μικρόφωνο του Real και λέω “φίλες και φίλοι, καλημέρα, η ζωή είναι ωραία”. Κάποια στιγμή τους διηγήθηκα και το περιστατικό. Με τρεις ώρες ύπνο δεν παλεύεται η ζωή. Είπα θα σκοτωθώ.

Και το σκέφτηκα ρεαλιστικά. Από θαύμα ζω. Θα μπορούσαν να είναι εκείνη την ώρα μπροστά μου τα λεωφορεία που κατέβαιναν».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε :

in.gr

Πηγή: newsone.gr